A koloritról

A kolorit szó egy művészeti kifejezés, mely a színek és árnyalatainak harmóniáját fejezi ki. Ezzel a szóval szeretnénk megmutatni azt a sokszínűséget, amivel nálunk találkozhatsz, és azt, hogy ezek milyen csodásan nemcsak megférnek együtt, de ki is egészítik egymást.

A kolorit életre hívásával egy álom vált valóra, ami arról szólt, hogy legyen egy hely, ahol a gyerekek nem fejlesztésre és órákra járnak, hanem egy olyan világba léphetnek be, ahol játszva, minden elvárást az ajtón kívül hagyva önfeledten szórakozhatnak és ezzel egy időben, szinte észrevétlenül erősíthetik a bennük szunnyadó képességeket. Kis családunk tagjai mind olyan szakemberek, akik mindamellett, hogy kiválóak a maguk területén, szenvedélyesen szeretik a hivatásukat.

Célunk, hogy mikor hozzánk beléptek, egy közösség részének érezzétek magatokat, és megtaláljátok azt, amiben önfeledten kibontakozhattok.

Bármennyire is igyekszünk titkolni, csapatunk is felnőttekből áll, gondoltunk rátok is, kedves szülők, akik nem szerettek céltalanul kóborolni a környező utcákon – bár nálunk még az sem rossz program – vagy egy székben üldögélni, míg gyermekeitekkel foglalkozunk!

Számos olyan alkalom van, mikor ezzel párhuzamosan részt tudtok venni egy jóga vagy zumba órán, valamint délelőttjeinket és a péntek estéinket is nektek tartogatjuk. Ilyenkor lehetőségetek van felébreszteni a bennetek már talán régóta csendben pihenő gyermeket is, vagy csak egyszerűen elbújhattok egy kicsit nálunk a heti munka és elvárások elől.

Nézzetek körül nálunk, bővüljön veletek családunk. Mi szeretettel várunk mindenkit.